Meer over ons

Wij zijn fan van het didactische model van Karin de Galan én gepokt en gemazeld in de toepassing ervan. Met de Trainingexperts willen we deze krachtige methode naar alle vakinhoudelijke trainers brengen. Wereldwijd.

Marleen de Bruijn

is een kei in helder uitleggen. Dat komt goed uit, want jij gaat haar vast vragen wat een werkend principe, een glijbaanoefening en een polariserende samenvatting is. Ze traint al sinds 1998, maar sinds 2014 uitsluitend voor trainers. Ze bekijkt jaarlijks tientallen trainingsopzetten en helpt ze verbeteren: met rode wijzigingen aan, en een brede glimlach op.

  • Ze traint en certificeert communicatietrainers bij de karin de galan school voor training.
  • Ze begeleidt trainers 1-op-1 bij De Authentieke Trainer.
  • Ze traint en certificeert vakinhoudelijke trainers bij De Trainingexperts.

Daan Rookmaaker

is een trainingsbeest: scherp waar het moet, met humor waar het kan. Met zijn analytische blik helpt hij je stap voor stap je expertise om te zetten in een effectieve training. Zijn motto: ‘wie scherp heeft wat ‘ie wil overbrengen, kan ontspannen in het contact’.

  • Hij traint en certificeert communicatietrainers bij de karin de galan school voor training.
  • Hij is mede-oprichter van de School voor Procesbegeleiden en auteur van het ‘Handboek procesbegeleiden voor teamcoaches’.
  • Hij traint en certificeert vakinhoudelijke trainers bij De Trainingexperts.

Jaco Friedrich

traint over de hele wereld high-tech engineers op het gebied van leiderschap. Zowel in Europa, Azië als in de Verenigde Staten; hij ziet dat de Galan- aanpak wereldwijd werkt. Hij is engineer en psycholoog: hij heeft een scherp oog voor de inhoud en aandacht voor ieders persoonlijke proces. ‘Eerst contact, dan challengen‘ is zijn motto.

  • Hij trainde 10 jaar trainers bij de karin de galan school voor training.
  • Hij geeft leiderschapstrainingen voor engineers en is auteur van het boek ‘Leadership skills for engineers’.
  • Hij traint vakinhoudelijke trainers bij De Trainingexperts.

Wil je ook zo leren trainen?

Door onze intensieve samenwerking met de karin de galan school voor training zitten we dicht op het vuur. Zo kunnen we telkens de nieuwste inzichten vertalen naar trainingen voor experts. En daar kunnen onze deelnemers direct mee aan de slag. Wil je dat ook, kies de opleiding die bij je past:

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk vind je dan het antwoord op onze FAQ pagina

Wie zijn wij

We werken nauw samen met de karin de galan school voor training. Zo kunnen we interessante inzichten en onderzoeken direct verwerken in onze trainingen aan experts die ook trainen.

Unieke partner